Loading...
Tiada catatan.
Tiada catatan.

GGJ PERFORMANCE GROUP

Selain barangan performance & aksesori.kami menyediakan bengkel untuk membaikpulih kenderaan (VASCO) dan bengkel cat (CARLETTO) ianya berada di dalam kawasan yang sama.

Untuk butiran lanjut mengenai VASCO sila baca pada bisness kad.

VASCO

VASCO

Vasco Progress

Vasco Progress

Bengkel Cat

Bengkel Cat

Lemon Yellow

Lemon Yellow
Cat,bodypart,cutt off & setting

Putih Mutiara Progress

Putih Mutiara Progress

Pembuka Kata

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera pada para kawan,sahabat yang di kenalai dan akan di kenali....Terima Kasih Di ucapkan kerana sudi meluangkan masa untuk melayari blog ini....


Hampir 3 tahun aku dah berkecimpung dalam bidang RUNNER ini...Bukannya hendak make-up duit orang lebih...Sekadar menolong sesama kite yang bergiat dalam bidang PERMOTORAN ini....Harga aku memg mahal skit...Tapi tak lebih dari market kedai la.Daripada korang beli sendiri kat kedai aksesori@performance lain dsbnya.Baik korang beli dengan aku,aku boleh courier terus kat umah korang tu...Endos & barangan kedai sparepart,harga dia memang puas hati...mereka berdua adalah sahabat aku yang memang buat bisness tersebut....


Anda boleh email kepada saya gambar kereta anda or gambar anda sendiri ke enyggj83@yahoo.com or hazny@weida.com.my dan saya akan editkan ke dalam blog saya untuk "SUPPORTER" seperti gmbar2 kereta yang telah di editkan... hehehhehehehe...

sekiranya inginkan produk lain atau barangan lain.Anda boleh menghubungi saya dahulu.nickname FaceBook saya enyggjperformance....







SUPPORTER & FRIENds (Thanks My Friends)

ENKEI RPF1 15".PCD 100 RM 1100 (NEGO)

ENKEI RPF1 15".PCD 100 RM 1100 (NEGO)
99% LIKE oRIGINAL

frame ralliart

frame ralliart
sepasang rm 120

SAMco hose RADIATER gred A,3 layer RM150

SAMco hose RADIATER gred A,3 layer RM150
untuk brand JASMA pun ada RM120 (4 layer)

OMP stereng RM 170

OMP stereng RM 170
sesuai untuk drifter & DRAG

APEXI Filter RM150

APEXI Filter RM150

TAKATA RM 210

TAKATA RM 210

SABELT RM180

SABELT RM180

TOMEI Regulater Body sahaja RM170

TOMEI Regulater Body sahaja RM170
complete semua RM250

Adjustble Ram Pipe

Adjustble Ram Pipe
RM 125

Fog Lamp EG honda Complete

Fog Lamp EG honda Complete
RM 190

HKS Adjstble pully

HKS Adjstble pully
RM 190

Oil Catch Tank GREEDy GRED A

Oil Catch Tank GREEDy GRED A
RM 120

cUSTEM simota REM & Filter

cUSTEM simota REM & Filter
rm200

Intake EVO 3

Intake EVO 3
RM 950

Center Bullet 2" n 2.5"

Center Bullet 2" n 2.5"
RM 115

Tabung Tengah 2.5" n Panjang 12"

Tabung Tengah 2.5" n Panjang 12"
RM 90

Tabung Tengah 2 " N Panjang 10"

Tabung Tengah 2 " N Panjang 10"
RM 65

SONY XPLODE china

SONY XPLODE china
rm70

BOV GREEDy type-S

BOV GREEDy type-S
RM 140

MINES radiater ALOI 40mm (RM 250)

MINES radiater ALOI 40mm (RM 250)
Utk-EG.EK,SAGA & ISWARA / DRAGSTER.

NGK power CABLE

NGK power CABLE
GSR,MIVEC,EVO & VR-4 (RM 440). AE 86 (RM 410). TOYOTA 20v (RM 440). B16 a/b & B18 (RM 410)

Defi Boost Meter rm200

Defi Boost Meter rm200
x ada stock buat sementara

Apexi Boost Meter

Apexi Boost Meter
sila sms untuk harga

NRG meter,oil temp,boost,water temp & Volt

NRG meter,oil temp,boost,water temp & Volt
RM 230

jasma tachometer rm120

jasma tachometer rm120

Pivot Push Start Button RM100

Pivot Push Start Button RM100

Apexi Pen (rm 60)

Apexi Pen (rm 60)

"Autoshow Rally"

"Autoshow Rally"

"Autoshow" myvi@Perodua@Passo

"Autoshow" myvi@Perodua@Passo

"Autoshow" Nismo & Perdana

"Autoshow" Nismo & Perdana

Oil Cooler Kit (Rm470)

Oil Cooler Kit (Rm470)
Jangan Tanya aku,untuk ape ni!!hehehehhe

Untuk GSR dan wira 1.8 rm260

Untuk GSR dan wira 1.8 rm260
jika market murah lagi sila beritahu.

Sard Regulater Gred A+ (RM200)

Sard Regulater Gred A+ (RM200)

sard regulater set rm180

sard regulater set rm180
adapter n meter skali

works regulater set rm330

works regulater set rm330

PRoject S Regulater RM290

PRoject S Regulater RM290
Complete set

lock nut siap kunci RM50

lock nut siap kunci RM50

D1 nut RM 80

D1 nut RM 80
Tiada Warranty Jika rosak semasa pasang

D1 Oil Catch Tank RM100

D1 Oil Catch Tank RM100

cussco oil catch tank rm 100

cussco oil catch tank rm 100

hks sqv adjustble RM130

hks sqv adjustble RM130

Blow off greedy (RM130)

Blow off greedy (RM130)

Bov greedy RM 200

Bov greedy RM 200

RM 200 Fuel Rail Kit

RM 200 Fuel Rail Kit

ACL Bearing RM 580

ACL Bearing RM 580

Wastegate RM250(baru)

Wastegate RM250(baru)

MVC wastegate siap cop rm270

MVC wastegate siap cop rm270

RM3000

RM3000

t3 t4 JOURNAL BEARING RM 1000

t3 t4 JOURNAL BEARING RM 1000

TD05 RM1050

TD05 RM1050

Banana 4g93T rm600

Banana 4g93T rm600

ceramic tomei rm1150

ceramic tomei rm1150

JASMA Intercooler EVO3 (RM370)

JASMA Intercooler EVO3 (RM370)

Banyak Size,Lain size lain harga

Banyak Size,Lain size lain harga
Kancil RM300 & VR4 340